100 vjet rivendosje e marrëdhënieve diplomatike Shqipëri-Britani e Madhe

https://www.facebook.com/xhackaolta/videos/680799206386545

 

Në MEPJ, në kuadër të 100 vjetorit të vendosjes së marrëdhënieve diplomatike 🇦🇱🇬🇧, u organizua bashkëbisedimi me studentë dhe diplomatë të rinj.

Të pranishëm me mesazhe ishin ministrja Olta Xhaçka dhe i dërguari i posaçm i Mbretërisë së Bashkuar për Ballkanin Perëndimor, Sir Stuart Peach.