Në anën e duhur të historisë

Të nderuar bashkatdhetarë, Zonja dhe Zoterinj, është një nder e privilegj i veçante të marr pjesë në këtë ceremoni për... »

A Pyramid’s Life

A short story by Iva Gjoni It was said that it was similar to the pyramid of Cheops. They built... »

Paratë e grekut

Protesta e fundit përpara konsullatës greke në Gjirokastër ishte në greqisht dhe jo në shqip. Protestues ishin të moshuar minoritarë... »

Jeta e një piramide

Tregim nga Iva Gjoni Pëshpëritej se ishte e ngjashme me atë të Keopsit. Ndërtohej në qendër të qytetit. Piramidë e... »

Five years of Kosova independence

February 17 marked the fifth anniversary of Kosova’s independence, and the people of Kosova have a great deal of which... »

Frika nga e vërteta

Kur ne, Shqiptarët me krenari të madhe po festonim 100 vjetorin e ngritjes se Flamurit Tonë Kombëtar nga Ismail Bej... »

Kosova celebrates 5 years of independence

The Associated Press PRISHTINA, Kosova – Ethnic Albanians in Kosova celebrated the fifth anniversary of their declaration of independence from... »