Sot, finalja në Ligën e Kampionëve

Evropa kurorëzon kampionin e saj në futboll sot. Finalja e Ligës së Kampionëve mbahet në stadiumin Wembley në Angli. Të... »

Pacientja serbe

Të punuarit në spital të jep mundësi të jesh në kontakt me individë të ndryshëm, amerikanë apo nacionalitet të huaj.... »

Pse jemi të vonuar për vizat me SHBA

Në shkurt të këtij viti, gjatë takimeve në Mëngjesin e Lutjeve në Washington, pas kërkesës gjithëpërfshirëse të ambasadorit tonë në... »

“Hekurudhë” deri në Hënë

Charles Recknagel 26.12.2012 Herën e fundit, njeriu kishte qenë në Hënë para më se 40 vjetësh. Tash një kompani private... »

Shpimet për gaz dhe ndotja

Greg Flakus 01.05.2013 Përdorimi në rritje i shpimit horizontal dhe thyerjes së shkëmbinjve me anë të presionit të ujit –... »