Ulja e TVSH-së për shportën ushqimore

Luljeta Krasniqi – Veseli 11.05.2013 Autoritetet e Kosovës janë duke shqyrtuar mundësitë për uljen e normës së Tatimit mbi Vlerën... »

Përjashtimi i Lulzim Bashës

Lulzim Basha ka qenë deri tani një përjashtim në politikën shqiptare. Një gërshetim i cilësive personale, me një mbështetje të... »

Kush duhet t’i kërkojë falje kujt

Tomisllav Nikoliç, kryetar i Serbisë, i shtrënguar nga argumentet e ndërkombëtarëve, më në fund mori guximin dhe në emër të... »

Një monografi pioniere

“Sprovë e psikologjisë etnike të popullit tonë”     Në kuadrin e 100-vjetorit të Shpalljes së Pavarësisë së Atdheut, është... »

A ka kartelë mjekësore ky njeri?

John McCain me rigorozitetin më të madh, në lartësinë e politikanit të spikatur, bëri publik rekordet e tij mjekësore para... »

Baste diplomatike

Cili 5 vendet e BE-së që nuk e njohin Kosovën do të ndryshojë qendrim i pari   Përparimi i Kosovës... »

Itali: Hetime mbi akuzat për racizëm

Selah Hennessy Qeveria italiane ka dhënë urdhër për një proces hetimor lidhur me akuzat për racizëm në faqe interneti të... »

Presidenti Obama viziton Meksikën

Nga Zëri i Amerikës Presidenti amerikan Barack Obama shkon sot në Meksikë, ndalesa e parë e udhëtimit të tij tre... »