Komuna e Tetovës e zhytur në borxhe

Kryetarja e komunës Teuta Arifi prezantoi gjendjen financiare – Detyrimet në vlerën e 8 milion eurove (492 milion denarëve) apo... »

Pa Kosovën nuk ka samit rajonal

Dështoi Samiti i presidentëve dhe qeverive të Evropës Juglindore ne Ohër – Presidenti i Maqedonisë, Gjorge Ivanov, të mërkurën pasdite... »

Shkresa “Sekret”

BOSTON – Në kthesën e rrugës për në Teatrin muzikor “North Shore” të Beverlit, Mass, në qoshen e rrugës, në... »