SHBA-BE sytë tek 23 Qershori

Rama pesimist për vëzhguesit e ODIHR-it   Nga Dardan Malaj Bashkimi Evropian do t’i ndjekë zgjedhjet e 23 Qershorit me... »

Tung diell!

Tek rruga Him Kolli është një bar kafé që ka diell dhe gjatë dimrit më pëlqente të pija kafenë aty... »

Katrahurë

Kujt i shërben kjo katrahurë e madhe që po bëhet sot në Shqipëri ?   Të dëgjosh dy vëllezërit, pasardhës... »