KUSH ESHTE SHQIPTAR

Krishtëlindja është Festë Fetare që shpreh me gjuhën e popullit Respekt, Paqe dhe Harmoni midis njerëzve. Në këtë Amerikën e... »

Scanderbeg of the Albanians

By Altin Zaloshnja – From the symposium held in Michigan, January 2018 Distinguished Guests, Ladies and Gentlemen, The reason for... »

Lamtumirë Pashko Gojçaj

Aktivisti i njohur i komunitetitshqiptaro-amerikan Pashko Gjeto Gojcaj, ka ndërruar jetë prej një sëmundjeje të pashërueshme, në moshën 75 vjeç.... »