2 Korriku i ëndrrës shqiptare

Ervis Gega Dodi pak ditë më parë u emërua drejtuese e institucionit të rëndësishëm muzikor gjerman, Filarmonisë Klasike të Bonnit.... »

2 korrik 1990 – 2 korrik 2021

Nga Afrim Krasniqi Vlerësimi? Ngjarjet e korrikut 1990 patën impakt të rëndësishëm në ecurinë e zhvillimeve politike dhe shoqërore në... »