Belgjika përmbytet sërish nga shiu

Më shumë stuhi kanë goditur të shtunën Belgjikën, duke shkaktuar vërshime dhe rrëshqitje dheu. Ky njoftim vjen pak ditë pasi... »

Kthimi i një miku të harruar

Njeriu që i prezantoi shqiptaro-amerikanët me kandidatin Bill Clinton, në 1992, u bën thirrje tani që të votojnë për Presidentin... »