VISAR ZHITI: POEZIA DREJT BURGUT

Nga Liviu Antonesei           Pas botimime së fundmi në Rumani të dy librave të shkrimtarit Visar Zhitit, atë me poezi... »

Një Olimpiadë si asnjë tjetër

Tokyo, 23 korrik 2021 – Lojërat e shtyra Olimpike nisin sot në Tokio me një ceremoni të vogël të hapjes,... »

Entuziazmi i turmave

Entuziazmi i turmave kurrë s’ ka qenë e as s’ do të jetë i shëndetshëm për shoqërinë njerëzore dhe as... »