SHOVINIZMI NUK ESHTE BESIM FETAR

HUMANIZMI NUK KA KUFI Nga Sali Bollati Besimi fetar si ndjenjë njerëzore nderimi ndaj Zotit dhe jetës së përtej varrit;... »