GUXIMI PËR TË JETUAR…

Nga Atjon Zhiti       Shkrimet si student i filozofisë të Atjon Zhitit tërhoqën vëmendjen për shqetësimin dhe sinqeritetin, sintezën, dashurinë... »

Kur zëri i atdheut na thërret…

Në Ishëm të Durrësit shoqata “Bijtë e Shqipes” ndërtoi dy shtëpi të reja për familjet e dëmtuara nga tërmeti i... »