Lamtumirë Ilia Ylli Luka

Nga Keze Kozeta Zylo Familja Luka dhe komuniteti shqiptar në Nju Jork u tronditën këto ditë me lajmin e hidhur... »

KONKURENCA E LIRË NXIT CILËSINË

(Vlerësime për punën 20-vjeçare të ShShShA përmbledhur në dy vëllime) Nga Thanas Gjika Njëzetvjetori i krijimit e gjen Shoqatën e... »

Obituary: Ylli Luka

October 11, 1957 – December 15, 2021 Ylli Luka, of Brooklyn, New York passed away on Wednesday, December 15, 2021.... »

“KINI BESIM NË NJENI TJETRIN !”

Sami Repishti, Ph.D.      Titulli i këtij shkrimi ashtë maksimi i lanun për të gjithë nga Bundskanzelari gjerman, Zonja Angela Merkel,... »