Një shans për zjarrpushim dhe paqe?

GRAFIKU këtu tregon humbjet ruse, në vetëm pak ditë, sipas Ministrisë së Mbrojtjes së Ukrainës.Ndërkohë megjithë sulmet e rënda të... »

Vazhdon beteja për Kievin

Uashington / Kiev, 26 shkurt 2022 – Një zyrtar i lartë amerikan tha sot se rreth 50% e fuqisë luftarake... »

Të marshojmë në emër të paqes

Nga Jona Koprencka Në këtë kohë të trazuar nga pandemia, krizat individuale, sociale dhe politike mbahet një marshim në emër... »

GAZI I BOTËS

Nga Ilir Seci Me datën 5 gusht të vitit 2008, në qytetin Refahiye të Turqisë Lindore,(Anadoll), ndodhi nji shpërthim misterioz... »