Si po e ndryshon Putini Evropën?

Kurrë më parë nuk i ka flakur kaq shpejt tej Evropa parimet e përgjithshme politike dhe traditat ideologjike, sa javën... »

Kur paqja nuk është në dorën tonë

Nga Ruben Axhiu Levizjet e ushtrise ruse sipas Ministrise se Mbrojtjes se Mbreterise se BashkuarKijivi eshte shume afer kufirit bjellorus,... »