Vritet gazetarja e REL-it në Kiev

Kiev, 29 prill 2022 – Gazetarja dhe producentja e Radios Evropa e Lirë, Vira Hyrych, është vrarë gjatë një sulmi... »

LLAMBA E NDËRGJEGJES

(Dëshmi besimi 4) Të tre besimet fetare monoteiste: Judaizmi, Krishtërimi dhe Islamizmi mbështetur te shembulli i Abrahamit/Ibrahimit, te dhjetë urdhëresat... »

Pse Elon Musk bleu Twitter-in ?

Elon Musk tha duke bërë shaka, se ai “po blinte Coca-Cola-n për të rikthyer kokainën në të “ Analizë nga... »