MARTIRIZIMI PER LIRI E PER ATDHE

Në 60-vjetorin e lindjes dhe 40-vjetorin e vdekjes-mbytjes së Ibrahim Krasniqit Rezistenca përballë dhunës e represionit të egër të barbarisë... »