28-29 nëntor hapet kantieri i aeroportit Vlorë dhe për qarkullim Rruga e Arbrit

Kryeministri Edi Rama ka dhënë dy lajme për qytetarët në fejsbuk:

“28 nëntor- Hapet kantieri i aeroportit ndërkombëtar të Vlorës

29 nëntor- Hapet për qarkullim Rruga e Arbrit”, shkruan Rama, teksa poston pamje nga të dy veprat.

  • foto galeri
  • foto galeri

Comment

*