Amb.Kim për strehimin e afganëve: Shpëtuam 124,000 jetë njerëzish

Ambasadorja amerikane Yuri Kim me mesazh në Twitter:

“SHBA mobilizoi një përpjekje të madhe, globale përmes kanaleve diplomatike për të evakuuar qytetarët amerikanë, personelin nga vendet partnere dhe afganët në rrezik.

Me ndihmën e miqve si Shqipëria, ne kemi zhvendosur 124,000 njerëz në vend të sigurt, përfshirë 6,000 qytetarë amerikanë”.