Ambasada para Kuvendit të PD-së: Amerikanë shmangni tubimin, disa situata mund të ndryshojnë pa parashikim

Njoftimi i Ambasadës së SHBA:

 

Vendndodhja: Tiranë: Stadiumi Air Albania
Data/Ora: E shtunë, 11 dhjetor 2021, ora 10:00

 

Event: Një tubim politik ka qenë i njoftuar për të marrë vendin duke filluar në ora 10:00 11 dhjetor në Shqipëri stadiumin e “Ajrit” në Tiranë. Ky tubim mund të migrojë në vende të tjera në Tiranë.

Madhësia dhe kohëzgjatja e saktë e mbledhjes së pritshme nuk dihen.

Qytetarët amerikanë këshillohen të shmangin çdo tubim të madh në qytet.

Ndërsa shumë ngjarje të mëdha publike mund të zhvillohen në mënyrë paqësore, disa situata mund të ndryshojnë shpejt dhe në mënyrë të paparashikueshme. Monitoroni mediat lokale për informacionet më të fundit dhe ndiqni udhëzimet e autoriteteve lokale të zbatimit të ligjit.

Veprimet për të ndërmarrë:
Shmangni tubimet e mëdha dhe çdo zonë ku demonstratat janë të pashmangshme ose në vazhdim.
Jini të vetëdijshëm për rrethinën tuaj.
Monitoroni mediat lokale për përditësime.