Amb.Kim: Edhe 100 vjet të tjera, Shqipëria dhe SHBA ecin përpara së bashku!

 
🇦🇱️ | Së bashku, festojmë 100 vjetorin e marrëdhënieve midis Shteteve të Bashkuara dhe Shqipërisë në 2022.
 
Ndiqni Ambasadoren e SHBA-së Yuri Kim ndërsa prezanton logon e re që do të përdorim përgjatë gjithë vitit për këtë gur kilometrik të rëndësishëm, dhe konceptin pas saj.
 
Edhe 100 vjet të tjera ndërsa Shqipëria dhe Shtetet e Bashkuara ecin përpara së bashku!
 
🇺🇸️ | Together, we celebrate the 100th anniversary of U.S.- Albanian relations in 2022. Watch U.S. Ambassador Yuri Kim as she introduces the new logo that we’ll use throughout the year to mark this important milestone, and the concept behind it. Here’s to another 100 years as Albania and the United States move forward together! #KrahPerKrah