Ambasadorja Kim uron Krishtlindjet: Gëzimidhe vullneti i mirë na ndriçoftë gjatë vitit të ri!

Tiranë, 25 dhjetor 2021 – Ambasadorja e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Tiranë, Yuri Kim, ua ka uruar festën e Krishtlindjes besimtarëve katolikë në Shqipëri.

Në urimin e saj në gjuhën shqipe, ambasadorja amerikane ka uruar që gëzimi dhe vullneti i mirë të ndriçojnë gjatë vitit të ri.

🎄 Gëzuar Krishtlindjet! Merry Christmas! Gëzimi dhe vullneti i mirë i Krishtlindjeve na ndriçoftë gjatë vitit të ri!”, ka shkruar ajo në Twitter.

(r.m.)