SHBA, BE dhe zjarrvënësit në Bosnje

Ekstremistët serbë dhe kroatë duan të shpërbëjnë shtetin boshnjak. BE dhe SHBA përsërisin gabimet e viteve 1990, duke u angazhuar... »