Me Amerikën në zemër

Nga Ruben Avxhiu Historia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës është historia e një kolonie e cila jo vetëm që... »

Në ditën e lindjes

Betim Zihni Muço (21.01.1949 – 15.01.2015)   Shkencëtar, shkrimtar dhe përkthyes Në sa e sa festivale të muzikës së lehtë... »

NJË PIETA SHQIPTARE

(Rreth studimit “Pikëllim në një foto të vjetër” të Qerim Vrionit) Studimi “Pikëllim në një foto të vjetër” i fotografit... »