Paratë e grekut

Protesta e fundit përpara konsullatës greke në Gjirokastër ishte në greqisht dhe jo në shqip. Protestues ishin të moshuar minoritarë... »

Jeta e një piramide

Tregim nga Iva Gjoni Pëshpëritej se ishte e ngjashme me atë të Keopsit. Ndërtohej në qendër të qytetit. Piramidë e... »

Frika nga e vërteta

Kur ne, Shqiptarët me krenari të madhe po festonim 100 vjetorin e ngritjes se Flamurit Tonë Kombëtar nga Ismail Bej... »