Axhenda e Presidentes së Komisionit Europian, Von der Leyen në Tiranë

Presidentja e Komisionit Europian, Ursula Von der Leyen  viziton Tiranën ditën e nesërme.

orën 08:50 fillimisht do të mbahet ceremonia e mirëseardhjes në Pallatin e Brigadave.

Më pas do të zhvillohet një takim me kryeministrin Edi Rama.

Në orën 10:50 do të mbahet ceremonia e inaugurimit të shkollës dhe kopshtit “Korb Muça” në Qerekë.

Në fund do të ketë një Konferencë të përbashkët për shtyp mes Ramës dhe Von der Leyen.

Agjenda e plotë:

Ora08:50 – Ceremonia e mirëseardhjes për Presidenten e Komisionit Europian, Ursula Von der Leyen (Pallati i Brigadave)

Ora 09:00 – Takim me Kryeministrin Edi Rama

Ora 10:50 – Ceremonia e inaugurimit të shkollës dhe kopshtit “Korb Muça”, Qerekë

Ora 11:15. –Konferenca e përbashkët për shtyp mes Kryeministrit Edi Rama dhe Presidentes së Komisionit Europian, Ursula Von derLeyen.