“Ballkani i Hapur”, nis Forumi për Bujqësi dhe Bashkëpunim Rajonal (live)

Forumi i Agrikulturës dhe Kooperimit Rajonal

Link LIVE – shqip
https://youtu.be/8jY5xHTdSUw

Link LIVE – pa përkthim

https://www.facebook.com/watch/live/?ref=notif&v=685684912808258&notif_id=1640075576639099&notif_t=live_video_explicit