Basha e përgëzon Kosovën për zgjedhjet, i quan “leksion të demokracisë”

Tiranë, 14 nëntor 2021 – Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, e ka përgëzuar Kosovën për zgjedhjet lokale. Ai ka thënë se këto zgjedhje ishin “leksion i demokracisë”.

Basha i ka uruar kryetarët e zgjedhur dhe ka theksuar se të gjithë kandidatët në garë “treguan qytetari”.

“Urime Kosovë për leksionin e demokracisë që percolle edhe në këto zgjedhje! Suksese kryetarëve të zgjedhur në misionin e tyre në shërbim të qytetarëve të Kosovës dhe përmirësimin e kushteve të jetës së tyre. Respekt për të gjithë kandidatët që treguan qytetari në këtë garë”, shkruan Basha në  Twitter.

Kosov

(r.m.)

Comment

*