Basha mbledh Kryesinë e PD-së në 18:30

Sekretari i Përgjithshëm i PD-së, Gazment Bardhi njoftoi:

Te nderuar anëtarë të Kryesisë,

Sot në orën 18:30, me kërkesë të Kryetarit të Partisë, do të mblidhet Kryesia e Partisë, me rend dite “Diskutim mbi situatën e krijuar pas dhunës së paprecedent ndaj të gjithe anëtarëve të organeve të Partisë dhe selisë së PD gjatë protestës së 8 Janarit”.

 

Me respekt,
Sekretari i Përgjithshëm
Gazment Bardhi