BE premton sërish vaksina kundër COVID-19 për Shqipërinë

Statusi në rrjetet shoqërorë nga ambasadori i Delegacionit të Bashkimit Europian në Shqipëri, Luixhi Soreka:

Sot Shqipëria mori ngarkesën e fundit të vaksinave të financuara nga Bashkimi Europian, doza të BioNTech/Pfizer të dhuruara nga Austria dhe të shpërndara çdo javë për të arritur planin e vaksinimit në vend.

150 mijë vaksina për qytetarët shqiptarë.

BE do të vazhdojë të ndihmojë Shqipërinë në përballjen me Covid-19.

Ju lutem vaksinohuni! Vaksinimi krijon imunitet në mënyrë më efektive sesa infektimi dhe sëmundja.