OP-ED - (2-30) - ILLYRIA - Page 22 OP-ED - (2-30) - ILLYRIA - Page 22

Frank Shkreli: Fryma e Davosit

Takimi më i njohur në botë i udhëheqsve politikë dhe të biznesit — Forumi Ekonomik Botëror 2013 në Davos të... »

Anton Çefa: Liria – kjo nevojë shpirtërore sublime

“Unë e dua lirinë për të shprehur plotësisht personalitetin tim.” Gandhi Liria është atribut i patjetërsueshhëm që lind me njeriun... »

Bujar Nishani: Atdhedashuri, asgjë tjetër

Udhëtuan me qindra kilo metra më këmbë ose mbi kuaj drejt Tiranës dhe Vlorës. U shndërruan në vatra prushi dhe... »

Enkel Demi: Moralisti i natës

Nuk ka gjë më të keqe sesa një gazetar që vendoset në pozicionin e moralistit. Një njeri që punon në... »

Shpërfytyrimi shqiptar e korrektësia amerikane

Para disa kohësh, ne një grup shqiptarësh nga Çamëria, që porsi gur i rrokullisur fati na solli kohët e fundit... »

Nexhmedin Spahiu: Kur të hapen arkivat e Beogradit e Tiranës!

Kosova do ta përjetojë çlirimin e vet të plotë tek atëherë kur të hapen arkivat e Beogradit dhe Tiranës. Këto... »

Eugjen Merlika: Morali i një shkrimi

Jam një lexues i përditshëm i gazetës italiane “Corriere della Sera”. Pa qenë gjithmonë i një mëndje me artikujt e... »

Monarkizimi i politikës në shtetin njëshekullor

2012-ta është një vit i veçantë për shqiptarët dhe veçanërisht për politikanët. Unë i përgëzoj politikanët e ndershëm për çfarë... »

Vit i keq për diktatorët, po jo i mirë për demokracinë

Në përgjithësi mendohet se viti që kaloi nuk ishte një vit shumë i mirë për diktatorët dhe tiranët anë e... »

Mirë se vjen viti jubilar 2012!

Për të gjithë vëllaznit dhe motrat që ndihen krenarë për emnin “shqiptar” dhe “shqiptare”, urimet e mia më të mira... »

1 Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Nam cursus

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Nam cursus. Morbi ut mi. Nullam enim leo, egestas id, condimentum at,... »

2 Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Nam cursus

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Nam cursus. Morbi ut mi. Nullam enim leo, egestas id, condimentum at,... »

3 Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Nam cursus

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Nam cursus. Morbi ut mi. Nullam enim leo, egestas id, condimentum at,... »

4 Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Nam cursus

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Nam cursus. Morbi ut mi. Nullam enim leo, egestas id, condimentum at,... »

5 Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Nam cursus

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Nam cursus. Morbi ut mi. Nullam enim leo, egestas id, condimentum at,... »

6 Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Nam cursus

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Nam cursus. Morbi ut mi. Nullam enim leo, egestas id, condimentum at,... »

7 Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Nam cursus

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Nam cursus. Morbi ut mi. Nullam enim leo, egestas id, condimentum at,... »

8 Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Nam cursus

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Nam cursus. Morbi ut mi. Nullam enim leo, egestas id, condimentum at,... »

9 Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Nam cursus

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Nam cursus. Morbi ut mi. Nullam enim leo, egestas id, condimentum at,... »

10 Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Nam cursus

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Nam cursus. Morbi ut mi. Nullam enim leo, egestas id, condimentum at,... »

11 Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Nam cursus

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Nam cursus. Morbi ut mi. Nullam enim leo, egestas id, condimentum at,... »

12 Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Nam cursus

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Nam cursus. Morbi ut mi. Nullam enim leo, egestas id, condimentum at,... »

13 Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Nam cursus

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Nam cursus. Morbi ut mi. Nullam enim leo, egestas id, condimentum at,... »

14 Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Nam cursus

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Nam cursus. Morbi ut mi. Nullam enim leo, egestas id, condimentum at,... »

15 Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Nam cursus

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Nam cursus. Morbi ut mi. Nullam enim leo, egestas id, condimentum at,... »

17 Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Nam cursus

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Nam cursus. Morbi ut mi. Nullam enim leo, egestas id, condimentum at,... »

18 Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Nam cursus

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Nam cursus. Morbi ut mi. Nullam enim leo, egestas id, condimentum at,... »

19 Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Nam cursus

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Nam cursus. Morbi ut mi. Nullam enim leo, egestas id, condimentum at,... »

20 Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Nam cursus

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Nam cursus. Morbi ut mi. Nullam enim leo, egestas id, condimentum at,... »

21 Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Nam cursus

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Nam cursus. Morbi ut mi. Nullam enim leo, egestas id, condimentum at,... »