Celibashi u bën thirrje të rinjve të marrin pjesë në zgjedhje

Tiranë, 17 prill 2021 – Kryetari i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, Ilirjan Celibashi, përmes një postimi në Twtter, u ka bërë thirrje të rinjve shqiptarë që të marrin pjesë në zgjedhjet parlamentare të 25 prillit.

Ai ka thënë se të rinjtë kontribuojnë për proceset demokratike.

Mesazhi i Celibashit:

📢Inkurajoj të rinjtë shqiptarë që të angazhohen në proceset demokratike të vendit dhe të marrin pjesë në 🗳️ e datës #25prill2021.

𝐙𝐠𝐣𝐢𝐝𝐡, 𝐕𝐨𝐭𝐨, 𝐕𝐄𝐍𝐃𝐎𝐒!

foto galeri
foto galeri

(r.m.)

Comment

*