Emrat e 46 viktimave të autobusit me targa RVM që u dogj në Bullgari

Alsat ka publikuar listën e emrave të personave që ishin në autobusin që u shkrumbua nga flakët në orët e para të mëngjesit të sotëm në Sofje të Bullgarisë.

Nga aksidenti i tmerrshëm humbën jetën 46 persona dhe vetëm 7 arritën të mbijetonin duke u hedhur nga dritarja.

Ministri i Jashtëm i Maqedonisë së Veriut, Bujar Osmani, shprehu mirënjohjen për reagimin e shpejtë të organeve shëndetësore bullgare.

Siç deklaroi Osmani pas vizitës së tij në spitalin Pirogov në Sofje, të shtatë të mbijetuarit janë në gjendje të stabilizuar dhe brenda një ose dy ditësh do të transferohen në Shkup.

“Ka pasur një reagim të shpejtë nga autoritetet shëndetësore bullgare. Të gjithë pacientët janë dërguar me kohë në spital, të gjithë janë të stabilizuar. Presim që të qëndrojnë një ose dy ditë që më vonë t’i transferojmë në Shkup”, tha Osmani.

Lista e plotë me emrat e udhëtarëve

Memedi Kadri-1967

Shiroki Muhsin-1989

Ljupço Zafirov –

Luan Ahmeti – 2017

Xhihan Ahmeti-1985

Alban Ahmeti-2017

Avni Ahmeti -1985

Ibraim Rustemi – 1967

Fevzije Rustemi  -1971

Alejna Amedi – 2000

Halime Fejzullahu – 1971

Hamije Haliti – 1970

Nermije Haliti – 1968

Sumeja Brava – 1994

Naxhije Abdulloska – 1950

Albina Beluli – 1998

Gazmend Ukali – 1994

Hatixhe Islami – 1960

Mexhide Iseni-1958

Hamdi Iseni – 1962

Almira Ramanovska – 1984

Enis Ramanovski – 1980

Rabija Sali – 1960

Zilija Mustafovska – 1973

Sade Mustafovski – 1971

Belma Jahi – 2014

Ramiz Jahi – 2001

Fikrije Iseni – 1982

Anisa Iseni – 2007

Razije Jahi – 2009

Anesa Muhaxheri – 2004

Ergin Jahi – 2007

Omer Jahi – 2010

Erda Muhaxheri – 2006

Ajla Jahi  – 2007

Senije Jahi – 1986

Amiet Jahi – 1976

Medina Lutfiu – 1996

Lulzim Sulejmani – 1995

Shefija Osmanova – 1958

Alja Fera – 1998

Jehona Sali – 2000

Zulejha Jasharovska – 2005

Elmedin Pajazitovski – 2005

Gjula Jasharovska – 1972

Gjulizarka Pajazitovska – 1973

Ilmija Jasharovska – 1999

Ebip Pajazitovski – 1972

Visar Aliti – 1998

Minir Jasharovski – 1971

Orhan Aliti  – 1976

oranews

Comment

*