Etilda Gjonaj: Për 4 vjet dhashë maksimumin, Manja do t’i çojë përpara rezultatet

Ministrja e Drejtësisë, Etilda Gjonaj:

“Kryeministri e ka parë të dobishme lëvizjen për mandatin e tretë. Emrat e rinj besoj që do arrijnë që të çojnë përpara objektivat.

Në katër vjet ka qenë kohë e mjaftueshme për të dhënë maksimumin tim për një sërë reformash. Kryeministri (Edi) Rama më ka dhënë mbështetje.

(Ulsi) Manja do t’i çojë para rezultatetUnë besoj që një ministër në një mandat është i mjaftueshëm për të dhënë dhe arritur rezultate.

Manjës i uroj suksese, pata mundësinë ta uroja”.