“Ghusti Katundit 2021”, eventi i muajit gusht ndër arbëreshët e Grecit

Në komunën Greci në Horën e Arbëreshëve po zhvillohet që prej datës 15 gusht eventi “Ghusti Katundit 2021”. Një event i cili është traditë e përvitshme gjatë muajit gusht dhe do të vijojë aktivitetet deri më datë 28 gusht

Filma, muzikë, kërcim, poezi etj., kanë qenë aktivitetet që i kanë dhënë ritëm këtij eventi të organzuar në komunën Greci, shkruan gazeta e Diasporës.

Comment

*