Gjykata e Posaçme e Apelit nuk e liron ish-drejtuesin policor të akuzuar për lidhje narkotrafiku

Gjykata e Posaçme e Apelit refuzon kërkesën e Jaeld Çelës për masë më të butë sigurie.

Apeli i GjKKO la në fuqi vendimin e shkallës së parë ndaj ish drejtorit të policisë së Vlorës.

Çela kërkon ndryshimin e masës së sigurisë nga “arrest me burg” në “arrest shtëpie”.

Ai kërkoi të linte ambientet e qelisë së burgut 302

Jaeld Çela, ish-shefi i Policisë së Vlorës, u vetëdorëzua dhe është në hetim pasi dyshohet se ishte garantor i grupit të “Habilajve” në trafikun e drogës.

ora news