Ilir Dugolli do të jetë ambasador i Kosovës në Washington

Ministrja e Punëve të Jashtme Donika Gërvalla ka konfirmuar se Ilir Dugolli do të jetë ambasador i Kosovës në Washington.

“Kosova e ka ambasadorin në Washington”, tha Gërvalla.

‘Është e vërtete Ilir Dugolli është ambasadori ynë në Washington”, shtoi ajo në emisionin DPT te Fidani.

“Ilir Dugolli është personi të cilin e kemi konsideruar si diplomatin me përvojë i cili mund t’i bëjë ballë gjithë asaj pune”, theksoi ajo, raporton Express.

“Ai e ka marrë agremanin e SHBA dhe i cili brenda shumë pak ditësh udhëton për në Uashington për të filluar punën e tij atje”, shtoi ajo.