Ish-deputeti Flamur Çela, djali i Vlorës që bën bamirësi në qytetin e tij

Nuk ka njeri në Vlorë që nuk e njeh Flamurin, ish-deputetin dhe sipërmarrësin e suksesshëm që gjithmonë ka
dhënë kontributin personal për qytetin e tij, Vlorën.

https://www.facebook.com/Vlora.Vlore.Albania/videos/869151237133720/

Aktet e mira mësohen që në fëmijëri sikurse djali Vlorës.

Flamur Çelaj po edukon fëmijët e tij me akte bamirësie.

Në ndihmë të Donikës dhe fëmijëve të saj ai ka shkuar, në banesën e saj së bashku me fëmijët, për të dhënë edhe atyre shembullin e mirë që bamirësia nuk varfëron.

Comment

*