Kamionët serbë fillojnë të tërhiqen, por ndalohen nga policia e tyre

Pak më parë u raportua se dy kamionë u tërhoqën nga barrikada, por njëri nga ta u detyrua të kthehet prapa, përcjell GazetaBlic.

Kështu ka mësuar GazetaBlic nga burime zyrtare. Sipas këtij burimi, kamioni i parë që u tërhoqë nga barrikada, u lirua nga Policia, por kur këtë tentoi ta bëjë edhe i dyti, pra që të kthehet për Serbi, është ndaluar nga policia serbe dhe u detyrua të qëndrojë në barrikadë.