Kim: Luftë korrupsionit dhe përpjekjeve për të minuar demokracinë në Ballkan!

Ambasadorja amerikane në Shqipëri, Yuri Kim komentoi vizitën e Zëvendës Ndihmës Sekretarit të Shtetit, Grabiel Escobar në Shqipëri

1/2 Gjatë vizitës së tij 12/9 në Tiranë, Zëvendës Asistent Sec Escobar falënderoi për partneritetin e tij të fortë dhe ripohoi mbështetjen e fortë për anëtarësimin në BE. Ai nënvizoi fokusin në luftën kundër korrupsionit, mosndëshkimit dhe përpjekjeve për të minuar demokracinë në Ballkanin Perëndimor.

2/2 Ne presim me padurim forcimin e marrëdhënieve: rritjen e bashkëpunimit tonë të mbrojtjes si aleatë të #NATO-s ; krijimi i më shumë mundësive për tregti dhe investime; duke punuar së bashku për integrimin rajonal dhe çështjet globale, veçanërisht si anëtarë të Këshillit të Sigurimit të OKB-së në 2022.