Kim: Vizita e kongresmenëve tregon se marrëdhëniet ndërshtetërore tejkalojnë partiaket

Ambasadorja e SHBA-ve në Tiranë, Yuri Kim, ka ndarë detaje nga tuiteri për takimet e kongresmevëne amerikanë me krerët e politikës.

Postimi i Yuri Kim:

 

1/2 Faleminderit për
@SenJoniErnst @RepSlotkin @RepDavidValadao @RepLaTurner
për vizitë . Takimet me PM @ediramaal& PD @lulzimbasha_al
tregojnë se marrëdhëniet i tejkalojnë politikën partiake. ligjvënësit kërkuan përparim në sundimin e ligjit, duke vënë në dukje se ai do të tërheqë biznes dhe investime.

 

Ligjvënësit amerikanë vizituan gjithashtu të evakuuarit afganë që kanë kërkuar strehim të përkohshëm të sigurt në . Mirënjohje të thellë popullit shqiptar për mikpritjen e tij. Krenar që shoh OJQ, biznese dhe vullnetarë që mbështesin ata në nevojë.

Comment

*