BIRN: Kontrolli i fakteve: Fluturon, fluturon… Rama, Airbus qera 15 mijë euro në orë

Ku qëndron e vërteta mes akuzave të PD-së dhe kundërakuzave të Edi Ramës, për shpenzimet e kryeministrit për udhëtimet me aeroplan ‘charter’ jashtë vendit.

Comment

*