Kuvendi i kërkon KQZ-së zëvendësimin e deputetëve të tërhequr

Komisioni i Verifikimit të Mandateve i ka drejtuar letër KQZ.

KQZ mblidhet në orën 13:00, ku dhe do i japë mandatin Elda Hotit, Mirela Pitushit, Mimi Kodhelit dhe Denis Deliut.

Këto do të zevendësojnë, Gramoz Ruçin, Najada Çomon, Lefter Kokën dhe Mark Markun të cilët u zgjodhën në zgjedhjet e 25 Prillit por që dhanë dorëheqjen.

Konkretisht Mimi Kodheli do të zevëndësojë Najada Çomon, në Tiranë.

Denis Deliu do të zevëndësojë Lefter Kokën, në Durrës

Artan Hoti do të zevëndësoj Mark Markun, në Lezhë.

Mirela Pitushi do të zevëndësojë Gramoz Ruçin, në Fier.