Mbasdite përuruese për librin “Parashqevi Qiriazi dhe viti i saj 1919”

AAWO Motrat Qiriazi dhe Universiteti i Elbasanit ju ftojnë në një mbasdite përuruese të librit ” Parashqevi Qiriazi dhe viti i saj 1919″.

Një bashkëbisedim me Prof. Asoc. Dr. Teuta Toska i moderuar nga Prof. Dr Roland Gjini.

Fjala përshëndetëse nga AAWO’s President Beti Beno Esq.

You are cordially invited to a Zoom meeting.

When: Aug 21, 2021 11:00 AM Eastern Time (US and Canada) August 21, 2021 at 5: 00 PM ( Albania, Kosovo & Montenegro)

Register in advance for this meeting:https://us02web.zoom.us/…/tZYocO6urD8sGdcBH7B2wz8Ryl661…

After registering, you will receive a confirmation email containing information about joining the meeting.