Mblodhi letrat e grisura të PD, Rama: Mjedisi s’është as i majtë e as i djathtë

Kryeministri Edi Rama me status në rrjetet sociale:

 

 

Mjedisi nuk është as i majtë as i djathtë dhe respekti për mjedisin është në radhë të parë respekt për veten, për njëri-tjetrin, për fëmijët tanë.

Hedhja e mbeturinave përtokë mu në dyshemenë e Kuvendit, kur njerëzit ndjekin ditën e parë në punë të përfaqësuesve të tyre, nuk është as mesazh politik, as gjest civil, as shprehje njerzillëku.

Comment

*