PD: Çdo ditë po dalin në pah fakte dhe dëshmi për masakrën zgjedhore

Tiranë, 29 prill 2021 – Partia Demokratike deklaroi sot se çdo ditë po dalin në pah fakte, prova dhe dëshmi për masakrën zgjedhore dhe po drejton akuza nëadresë të kryeministrit Edi Rama dhe kreut të Partisë Socialdemokrate, Tom Dhoshi.

Enkelejd Alibeaj i publikoi sot dy video-regjistrime, të cilat, sipas tij, e faktojnë masakrën zgjedhore nga bandat e pushtetit. Ai theksoi se PD-ja do të luftojë me gjithë fuqinë për të rrëzuar, siç u shpreh, “regjimin Rama-Doshi”.

Deklararta e plotë e Enkelejd Alibeaj:

Te dashur qytetarë,

Sot po luftojmë për demokracinë në vendin tonë.

Çdo ditë dalin në pah fakte, prova dhe dëshmi të akteve të Ramës –Doshit dhe bandave të pushtetit për të vjedhur zgjedhjet.

Në video që do të ndjekim tani, të gjithë do të shihni dhe dëgjoni se si prokurori para zgjedhjeve thotë se nuk kishte asnjë provë në makinat e bandave të Elbasanit.

Ndërsa pas zgjedhjeve, prokurori deklaron të kundërtën. Ai thotë se policia gjeti para dhe karta identiteti në makinë.

Ja si po mbrohet masakra elektorale Rama-Doshi. Kjo që shihni këtu është vetëm maja e ajsbergut.

Të gjithë shqiptarët janë të vetëdijshëm se se si kanë vepruar Rama-Doshi dhe bandit e pushtetit për të vjedhur dhe blerë rezultatet e zgjedhjeve. Të tjera fakte dhe të dhëna do të publikohen në ditët në vijim.

Një gjë është e sigurta. Ne do të luftojmë me gjithë fuqinë dhe besimin që qytetarët na dhanë në këto zgjedhje, në mënyrë që të rrëzojmë regjimin Rama-Doshi.

(r.m.)