PS-PD caktojnë kryetarët e komisioneve kuvendarë

Partia Socialiste dhe Partia Demokratike caktuan kryetarët e Komisioneve të Kuvendit.

PS ka 5 komisione të përhershme dhe PD 3.

-Arben Pëllumbi, kryetar i Komisionit për Veprimtarinë Prodhuese-PS

-Nasip Naço, kryetar i Komisionit të Sigurisë-PS

-Klotilda Bushka, kryetare e Komisionit të Ligjeve-PS

-Eduard Shalsi, kryetar i Komisionit të Ekonomisë-PS

– Mimi Kodheli kryetare e Komisionit të Jashtëm-PS

-Petro Koçi, zëvendëskryetar i Komisionit të Edukimit dhe Medias-PS

-Etilda Gjonaj zëvendëskryetare e Komisionit të Integrimit-PS

-Klodiana Spahiu, zëvendëskryetare e Komisionit të Shëndetësisë-PS

-Ermonela Felaj, do të jetë nënkryetare e Kuvendit të Shqipërisë-PS

-Jorida Tabaku, kryetare e komisionit për Integrimin Europian-PD

-Albana Vokshi, kryetare Komisionit për Shëndetësinë-PD

-Agron Gjekmarkaj, kryetar i Komisionit për Edukimin dhe Median-PD