Publikohet lista e udhëtarëve të autobusit të aksidentuar në Bullgari

Shkup, 23 nëntor 2021 – Mediat shqiptare në Maqedoni e kanë publikuar listën me emrat e udhëtarëve që gjendeshin në autobusin e djegur në Bullgari.

Në listën e publikuar në medie gjenden udhëtarët që kanë vdekur dhe udhëtarët që kanë mbijetuar aksidentin. Deri më tash nuk është publikuar një listë e saktë e udhëtarëve që kanë vdekur nëkëtë aksident.

Në momentin e aksidentit, në autobus gjendeshin 52 udhëtarë dhe shoferi i autobusit. 46 prej tyre kanë vdekur, ndërsa shtatë kanë mbijetuar me djegie e  plagë trupore.

Emrat e udhëtarëve që gjendeshin në autobus:

Memedi Kadri -1967

Shiroki Muhsin -1989

Ljupço Zafirov –

Avni Ahmeti -1985

Xhihan Ahmeti -1985

Alban Ahmeti – 2017

Luan Ahmeti – 2017

Ibraim Rustemi – 1967

Fevzije Rustemi -1971

Alejna Amedi – 2000

Halime Fejzullahu – 1971

Hamije Haliti – 1970

Nermije Haliti – 1968

Sumeja Brava – 1994

Naxhije Abdulloska – 1950

Albina Beluli – 1998

Gazmend Ukali – 1994

Hatixhe Islami – 1960

Mexhide Iseni – 1958

Hamdi Iseni – 1962

Enis Ramanovski – 1980

Almira Ramanovska – 1984

Rabija Sali – 1960

Sade Mustafovski – 1971

Zilija Mustafovska – 1973

Amiet Jahi – 1976

Fikrije Iseni – 1982

Senije Jahi – 1986

Ramiz Jahi – 2001

Anisa Iseni – 2007

Ajla Jahi  – 2007

Ergin Jahi – 2007

Razije Jahi – 2009

Omer Jahi – 2010

Belma Jahi – 2014

Anesa Muhaxheri – 2004

Erda Muhaxheri – 2006

Medina Lutfiu – 1996

Lulzim Sulejmani – 1995

Shefija Osmanova – 1958

Alja Fera – 1998

Jehona Sali – 2000

Zulejha Jasharovska – 2005

Gjula Jasharovska – 1972

Gjulizarka Pajazitovska – 1973

Ilmija Jasharovska – 1999

Elmedin Pajazitovski – 2005

Ebip Pajazitovski – 1972

(r.m.)