Rama: Në nëntor, nis ndërtimi i Aeroportit të Vlorës dhe lëshohet në qarkullim Rruga e Arbrit

Tiranë, 28 tetor, 2021 – Kryeministri Edi Rama ka dhënë dy lajme që kanë të bëjnë me dy projekte të rëndësishme tw infrastrukturws nw Shqipwri. Bëhet fjalë për Aeroportin e Vlorës dhe pwr Rrugën e Arbrit.

Rama ka deklaruar se më 28 nëntor do të hapet kantieri i aeroportit, ndërsa më 29 hapet për qarkullim Rruga e Arbrit.

“28 nëntor- Hapet kantieri i aeroportit ndërkombëtar të Vlorës.

29 nëntor- Hapet për qarkullim Rruga e Arbrit”, ka shkruar Rama në Twitter.

Ai ka postuar edhe fotografi të këtyre dy projekteve.

foto galeri

(r.m.)