Rusia tallet me Perëndimin: Të na thonë kur do ta pushtojmë Ukrainën se po planifikojmë pushimet

Moskë, 16 shkurt 2022 – Zyrtarët e Rusisë janë tallur me Perëndimin për shkak të paralajmërimit se Moska mund ta pushtonte sot Ukrainën.

“Dëshiroj t’u kërkoj burimeve dezinformuese amerikane dhe britanike nëse mund ta publikojnë kalendarin e pushtimeve të ardhshme për këtë vit pasi po planifikoj pushimet”, ka shkruar Maria Zakarova, zëdhënëse e Ministrisë së Jashtme të Rusisë, në rrjetin social Facebook.

Ambasadori rus në Bashkimin Europian, Vladimir Çizhov, ka thënë se luftërat në Europë “rrallëherë kanë nisur të mërkurave”.

Ndërkaq, zëvendës-ambasadori i Rusisë në Kombet e Bashkuara, Dmitri Poljanski, raportohet të ketë thënë se liderët perëndimorë “duhet të shkojnë tek një doktor për paranojat e tyre”.

Më herët edhe Kremlini konfirmoi se vetë Presidenti rus, Vladimir Putin, tallet me raportimet e mediave amerikane se lufta e Rusisë me Ukrainën do të niste sot.

(A2CNN)